Regler

Edderkop Kabale 1 kulør

Edderkop Kabale er et af de mest populære Windows-anerkendte spil. Sådan er populariteten af ​​det spil, der nu har udviklet sig til forskellige forskellige implementeringer, der alle følger de oprindelige kabale principper, men adskiller sig i spil. Af alle de nyere versioner fremstår en som den mest populære: Edderkop Kabale 1 kulør. Denne version af spillet blev først introduceret på Windows XP og blev hurtigt en favorit blandt pc-brugere, hovedsagelig på grund af hvor vanedannende det er. Modern Edderkop Kabale 1 kulør har udvidet sig ud over Windows (selvom det stadig er et meget elsket spil på alle Windows OS) og er nu bredt tilgængeligt online, Mac, Linux og i appmarkederne for både Apple og Android, hvilket giver smartphone-ejere chancen for at spille på Bevægelsen. Ligesom ethvert af patiens-spil kan edderkop-patiens virke skræmmende i starten, men med en forståelse af spillereglerne og en lille mængde spil bliver spillet automatisk og vanedannende!

Sværhedsgrader

Den første ting, du vil bemærke, når du starter et spil med edderkoppespil, er valget af tre sværhedsgrader: begynder, mellemliggende og avanceret. Begynder spiller med kun én kortfarve, spar, mellemliggende udvider spillet til spar og hjerter, mens den avancerede indstilling anvender alle fire dragter, en meget vanskelig udfordring. Enhver, der spiller Edderkop Kabale 1 kulør, skal starte på nybegynder og lære at mestre spillet, inden de går videre til en af ​​de sværere indstillinger.

Regler

Ved at spille edderkoppespil er dit mål at lave kolonne i faldende rækkefølge - konge til es - i samme kulør. Når du har afsluttet en kolonne, bliver den taget væk fra tableauet. I modsætning til traditionel kabal giver edderkop dig ikke nogen hjembunker; i stedet bygges søjler lige på tableauet. Spillet begynder med, at 10 bunker uddeles, hvert kort vil have et kort med forsiden opad med fire eller fem med forsiden nedad nedenunder, og der vil også være fem ueksponerede kort i nederste højre hjørne af spillet; disse er kendt som ekstra tilbud. Kort, der vender opad, kan flyttes til kort uanset dragt, der har en værdi højere en. For eksempel kan en 10 sættes på en Jack og en 3 på en 4, men en 4 med spar kan ikke placeres på en 2 i en hvilken som helst kulør. Kort, der er ubrudt i faldende rækkefølge, kan flyttes i grupper, forudsat at de har samme kulør, blot ved at trække og slippe. Når kort ikke længere kan flyttes (dette vil uundgåeligt ske) kan betaleren vælge at behandle, hvilket giver dig adgang til de fem ueksponerede kort, disse vil (forhåbentlig) give dig flere muligheder og starte dit spil. Når tilbud er brugt op, og der ikke er nogen bevægelser tilbage, kan spilleren vælge, om det skal starte spillet igen. Edderkoppespil er virkelig let at spille, og når du udvikler dig til en avanceret standardspiller, ligger der timevis af udfordrende sjov foran.